Newbornshoot DeLuxe


Gestijlde foto’s van jullie als ouders met je pasgeboren baby eventueel samen met de broer(s)/zus(sen)


Tijdens de newbornshoot ‘DeLuxe’ maak ik foto’s van jullie pasgeboren baby samen met jullie als ouders en de eventuele broers/zussen.  (Als jullie liever alleen foto’s willen laten maken van de baby, dan kun je kiezen voor het pakket ‘Basic’ of ‘Medium’.) Deze shoot duurt ongeveer 3 uur. Ik begin met de foto’s waar jullie en de kinderen bij op moeten komen en aan het eind van de sessie fotografeer ik alleen jullie baby, want aan het begin zijn jullie en de kinderen nog aardig fit (in hoeverre dat kan vlak na een bevalling 😉 ) en aan het eind slaapt jullie baby vast heerlijk, zodat ik hem/haar mooi slapend op de foto kan zetten.

Via de mail kunnen we alvast jullie wensen bespreken; ik heb verschillende decors en ook ben ik benieuwd naar de kleurencombinaties die jullie aanspreken. Dan kan ik de foto’s maken in de stijl die jullie mooi vinden en hoeven we ter plekke niet meer zoveel te overleggen. Voor de voorbeeldfoto’s van alleen de newborn kun je kijken bij ‘Newborn Basic of Medium’.

Standaard worden de foto’s in mijn studio in Rijssen gemaakt waar het lekker warm is en ik alle spulletjes bij de hand heb. Heel af en toe kom ik bij jullie aan huis wanneer de situatie hier om vraagt.

Ik heb een digitale folder over de newbornshoot; bij interesse kan ik deze mailen. Vraag er gerust naar door te mailen naar foto@mariannenijkamp.nl of door het contactformulier in te vullen.

De newbornshoots kunnen vanaf de 20e week van de zwangerschap al geboekt worden, zodat ik rond de uitgerekende datum rekening houd met een plekje in mijn agenda.Laat een reactie achter


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Portfolio