Newbornshoot DeLuxe


Gestijlde foto’s van jullie als ouders met je pasgeboren baby


€ 195,-

Tijdens de newbornshoot ‘DeLuxe’ maak ik foto’s van jullie pasgeboren baby samen met jullie als ouders. Deze fotoshoot duurt ongeveer 2 uur. In dit pakket worden er geen foto’s van jullie baby gemaakt op kleedjes en/of in props, omdat dit teveel tijd in beslag neemt. Wel worden er een paar foto’s van de baby gemaakt op jullie handen/armen (zie de voorbeeldfoto’s die in deze portfolio staan). Als jullie ook graag foto’s willen laten maken van alleen de baby, dan kun je een extra fotoshoot boeken op een ander moment, namelijk het newbornpakket ‘Basic’ of ‘Medium’.

Via de mail kunnen we alvast jullie wensen bespreken; ik heb verschillende achtergronden waar je uit kan kiezen. Ook ben ik alvast benieuwd naar de foto’s die jullie aanspreken uit deze portfolio. Dan kan ik de foto’s maken in de stijl die jullie mooi vinden en hoeven we ter plekke niet meer zoveel te overleggen.

Standaard worden de foto’s in mijn studio in Rijssen gemaakt waar het lekker warm is en ik alle spulletjes bij de hand heb. Heel af en toe kom ik bij jullie aan huis wanneer de situatie hier om vraagt, maar hiervoor geldt wel een meerpijs.

Ik heb een digitale folder over de newbornshoot; bij interesse kan ik deze mailen. Vraag er gerust naar door te mailen naar foto@mariannenijkamp.nl of door het contactformulier in te vullen.

De newbornshoots kunnen vanaf de 20e week van de zwangerschap al geboekt worden, zodat ik rond de uitgerekende datum rekening houd met een plekje in mijn agenda.Laat een reactie achter


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Portfolio