Hondenfotografie in de natuur


Sfeervolle foto’s van jouw hond in de vrije natuur


Wanneer je kiest voor een fotoshoot van jouw hond in de natuur, spreken we af op een mooie locatie in de omgeving van Rijssen. Tijdens een wandeling met jullie hond, ga ik op zoek naar mooie plekjes. Ik kijk naar het licht en de omgeving en als dat mooi samenvalt, kunnen we de op die plek wat foto’s maken. En daarna lopen we weer verder naar een volgend plekje.

De herfst is een erg mooi seizoen voor hondenfotografie. De herfsttinten en de bladeren in het bos zorgen voor een mooie sfeervolle foto. Wanneer je je hond op de bloeiende heide gefotografeerd wilt hebben, dan is de maand augustus een goed tijdstip voor het maken van foto’s. Maar natuurlijk kunnen we het hele jaar door foto’s maken in de natuur, elk seizoen geeft mooie plaatjes. In de lente zijn er veel bloemen en in de winter kan de grauwe kleur in een foto juist voor een heel mooi effect zorgen.

Als je meer informatie wilt over een fotoshoot, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op, zodat we elkaars verwachtingen kunnen bespreken.
Wie weet tot ziens!

januari

februari

maart

mei

juni

Juli

Augustus

September

Oktober

November

DecemberComment


Thom
mei 20, 2019 at 3:30 pm
Reply

Hallo ik vind het een leuke website en die eerste hond is het mooist.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Portfolio