Kinderen / gezinnen in de natuur


Sfeervolle plaatjes in de natuur


Wanneer je kiest voor een fotoshoot in de natuur, spreken we af op een mooie locatie in Rijssen. Tijdens een ontspannen wandeling met jullie kind(eren), ga ik op zoek naar mooie plekjes. Ik kijk naar het licht en de omgeving en als dat mooi samenvalt, kunnen we de kinderen op die plek even stilzetten. Ze mogen poseren, een mooie bloem vasthouden, bellen blazen of gezellig samen spelen. Als je thuis nog iets moois hebt wat past in de omgeving en het plaatje, dan kunnen we dat ook gebruiken tijdens de shoot, bijvoorbeeld een leuke kinderwagen, knuffelbeer, oid.

Als je van echt gestijlde foto’s houdt, vind ik het ook leuk om daar aan mee te werken. Jouw dochter in een mooie prinsessenjurk, of jouw zoontje met een leuke boerenpet en klompjes aan.

Als je meer informatie wilt over een fotoshoot, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op, zodat we elkaars verwachtingen kunnen bespreken.
Wie weet tot ziens!

januari

De foto’s van dit mooie gezin zijn gemaakt vlak voordat de zon onderging. We hadden om 16 uur afgesproken.

februari

maart

april

mei

juni

juli

De onderstaande foto’s met rode gloed heb ik nog maar één keer kunnen maken. We moeten dan echt geluk hebben met hoe de zon onder gaat. Deze prachtige gloed was er maar 1 minuut en daarin kon ik deze foto’s maken.

augustus

In augustus staat de heide in bloei. Een prachtige kans om mooie roze en paarse tinten in je foto te krijgen.

september

oktober

november

decemberLaat een reactie achter


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Portfolio