Zwangerschapsfotografie


Prachtige herinneringen van jouw buik waarin zich een wonder afspeelt


Wat is het bijzonder dat er een kindje in je groeit! Ik vind het nog steeds zo onvoorstelbaar. Als ik naar mijn kinderen kijk, kan ik me er elke keer weer over verwonderen dat zij echt in mijn buik hebben gezeten. Ontzagwekkend wonderlijk gemaakt!
Wat is het mooi om van jouw zwangerschap foto’s te laten maken, zodat je later nog eens terug kunt kijken hoe vol verwachting je was.
Als je een zwangershapsshoot bij mij boekt dan neem ik ruim de tijd om de mooiste plaatjes te maken. Vooral bij de foto’s op het zwarte doek is het belangrijk dat de lampen precies goed zijn ingesteld en op de juiste plek en hoogte staan. Ik vind het ook belangrijk dat je zelf tevreden bent over de foto’s en daarom laat ik je bij deze shoot ook regelmatig meekijken op mijn scherm, (wat bij veel fotografen not done is) zodat we het samen eens kunnen worden.
Je bent alleen van harte welkom, maar je mag ook samen met je man en/of kind(eren) komen. Dan maken we er een gezellige shoot van!

Het is ook mogelijk om een serie van zwangerschapsfoto’s te laten maken. Je kunt dan elke maand naar mijn studio komen om zo de groei van je buik vast te laten leggen (minder vaak mag natuurlijk ook). Als laatste foto maken we een opname van jou met de baby om het rijtje compleet te maken. Deze laatste foto kun je eventueel ook combineren met een newbornshoot.Comment


amorality
juli 22, 2019 at 5:05 pm
Reply

Pгetty portion of content. I just stumbled upon ʏour weblog and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed
account your bl᧐g posts. Anyway I’ll be subscriƄing
on your feеds or even I sսccess yօu get entry to constantly quicklу.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Portfolio