Geboortekaartjes


Eén van de mooiste berichten die je kunt delen met de mensen om je heen


Tijdens de zwangerschap denk je alvast na over hoe je straks de geboorte van jullie baby aan gaat kondigen. Een geboortekaartje is nog steeds (ondanks de digitalisering) het meest gangbare middel om dit te doen. Een geboortekaartje is altijd persoonlijk. Maar je kunt het nóg persoonlijker maken en helemaal uniek, wanneer je er een foto van je pasgeboren baby in verwerkt, zodat al jullie familie, vrienden en kennissen ook meteen een prachtige foto van jullie kindje op de ‘schoorsteenmantel’ heeft staan.

Tot nu toe kwam ik meestal een dag na de bevalling (m.u.v. de zondag) om jullie baby te fotograferen, zodat jullie allemaal even de tijd hebben om bij te komen van dit bijzondere moment. Wanneer ik ’s morgens rond 10:00 uur bij jullie ben, dan heb ik ruim de tijd om foto’s te maken en om deze bij thuiskomst direct te bewerken en klaar te maken, zodat deze op dezelfde dag nog voor 15:00 uur naar de drukker kan.

Je kunt een leuk kaartje bij een drukker bespreken, zodat ik straks alleen maar een digitale foto naar hen door hoef te sturen en zij het drukwerk met jullie afhandelen.

Het is ook mogelijk dat ik het kaartje zelf ontwerp en voor jullie laat drukken. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden. Ik neem al ruim van tevoren de tijd om jullie wensen te bespreken en te overleggen hoe het ontwerp er uit gaat zien. Dit kan per mail, maar je mag ook langs komen om het te bespreken.

Het is ook leuk om in het geboortekaartje een foto te plaatsen van de grote broer(s)/zus(sen) met de baby. Dit bied ik ook als optie aan.Laat een reactie achter


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Portfolio