Newbornshoot Lifestyle


NIET BESCHIKBAAR

Foto’s van jullie als ouders met je pasgeboren baby eventueel samen met de broer(s)/zus(sen) in je eigen vertrouwde opmgeving. een voorwaarde is dat de slaapkamer een lichte ruimte is met een rustige inrichting en kleurgebruik.


Tijdens de newbornshoot ‘Lifestyle’ maak ik foto’s van jullie pasgeboren baby samen met jullie als ouders en de eventuele broers/zussen in jullie eigen vertrouwde huis. Deze shoot duurt ongeveer 2 uur. Ik begin met de foto’s waar jullie en de kinderen bij op moeten komen en aan het eind van de sessie fotografeer ik alleen jullie baby, want aan het begin zijn jullie en de kinderen nog aardig fit (in hoeverre dat kan vlak na een bevalling ;))

Ik houd van lichte kleuren en van rust in mijn foto’s. Hiervoor heb ik effen kleuren nodig en een opgeruimde kamer. Een wat donkere kamer kan ook, maar ik heb wel een groot raam nodig waar veel licht doorheen valt, vooral in de wintermaanden, omdat ik deze fotoshoot met puur daglicht fotografeer. Direct zonlicht is niet handig.

Via de mail kunnen we alvast jullie wensen bespreken. Dan kan ik de foto’s maken in de stijl die jullie mooi vinden en hoeven we ter plekke niet meer zoveel te overleggen.

Wanneer je toch liever gestijlde foto’s wilt, kijk dan eens bij mijn voorbeeldfoto’s  bij ‘Newborn Basic’ of ‘Newborn Medium/DeLuxe’.

Ik heb een digitale folder over de newbornshoot; bij interesse kan ik deze mailen. Vraag er gerust naar door te mailen naar foto@mariannenijkamp.nl of door het contactformulier in te vullen.

De newbornshoots worden vanaf de 20e week van de zwangerschap al ingepland, zodat ik rond de uitgerekende datum rekening houd met een plekje in mijn agenda. Ben je wat later dan mag je natuurlijk ook contact met me opnemen, maar wanneer je op tijd bent, ben je verzekerd van een plekje.Laat een reactie achter


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Portfolio