Newbornshoot Medium


Prachtige, gestijlde fotografie van jouw pasgeboren baby


€ 175,-

De newbornshoot ‘Medium’ staat voor een fotoshoot van alleen jullie baby. (Als jullie zelf ook graag op de foto willen samen met eventueel de andere kinderen, dan kun je kiezen voor het ‘DeLuxe’ pakket) Tijdens de ‘Medium’ shoot nemen we alle tijd voor jullie kindje. De shoot duurt ongeveer 2 uur. Wanneer je kindje lekker slaapt, dan kunnen we beginnen met het maken van de foto’s. Van tevoren mag je leuke decors en kleurencombinaties kiezen, zodat we de foto’s maken in de stijl die jullie mooi vinden.

Standaard worden de foto’s in mijn studio gemaakt waar het lekker warm is en ik alle spulletjes bij de hand heb. Heel af en toe kom ik bij jullie aan huis wanneer de situatie hier om vraagt.

Ik heb een digitale folder over de newbornshoot; bij interesse kan ik deze mailen. Vraag er gerust naar door te mailen naar foto@mariannenijkamp.nl of door het contactformulier in te vullen.

De newbornshoots kunnen vanaf de 20e week van de zwangerschap al geboekt worden, zodat ik rond de uitgerekende datum rekening houd met een plekje in mijn agenda.Laat een reactie achter


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Portfolio