Newbornshoot Basic


Prachtige, gestijlde fotografie van jouw pasgeboren baby


€ 150,-

Tijdens de Basic fotoshoot maak ik pure foto’s van jullie pasgeboren baby. Dit is een kortere versie van de newbornshoot Medium. Het voordeel van deze shoot is dat deze minder lang hoeft te duren en ik hoef jullie baby minder te verplaatsen. Ook zal ik de foto’s minder stijlen dan bij de newbornshoot Medium en maken we gebruik van 1 decor, namelijk een kleed dat ik op een grote zitzak leg. Van tevoren spreken we af welk kleed we gaan gebruiken. Het voordeel van het gebruik van één kleed is dat je deze foto’s erg goed kunt gebruiken in een mooie collage of op een fotowand met meerdere foto’s, omdat je veel eenheid in de foto’s hebt qua kleur en sfeer.

Standaard worden de foto’s in mijn studio gemaakt waar het lekker warm is en ik alle spulletjes bij de hand heb. Heel af en toe kom ik bij jullie aan huis wanneer de situatie hier om vraagt.

Ik heb een digitale folder over de newbornshoot; bij interesse kan ik deze mailen. Vraag er gerust naar door te mailen naar foto@mariannenijkamp.nl of door het contactformulier in te vullen.

De newbornshoots kunnen vanaf de 20e week van de zwangerschap al geboekt worden, zodat ik rond de uitgerekende datum rekening houd met een plekje in mijn agenda.

 

 
Laat een reactie achter


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Portfolio