Newbornshoot DeLuxe Plus


Gestijlde foto’s van jullie als ouders met je pasgeboren baby samen met de broer(s)/zus(sen)


€215,-

Deze shoot kom overeen met de newbornshoot ‘DeLuxe’, maar de newbornshoot ‘DeLuxe Plus’ is voor ouders die ook graag de broertjes en zusjes bij op de foto willen. Deze shoot duurt ongeveer 3 uur en zal volledig met flitslicht worden genomen.

Via de mail kunnen we alvast jullie wensen bespreken; ik heb verschillende decors en ook ben ik benieuwd naar de kleurencombinaties die jullie aanspreken. Dan kan ik de foto’s maken in de stijl die jullie mooi vinden en hoeven we ter plekke niet meer zoveel te overleggen.

Standaard worden de foto’s in mijn studio in Rijssen gemaakt waar het lekker warm is en ik alle spulletjes bij de hand heb.

Ik heb een digitale folder over de newbornshoot; bij interesse kan ik deze mailen. Vraag er gerust naar door te mailen naar foto@mariannenijkamp.nl of door het contactformulier in te vullen.

De newbornshoots kunnen vanaf de 20e week van de zwangerschap al geboekt worden, zodat ik rond de uitgerekende datum rekening houd met een plekje in mijn agenda.Laat een reactie achter


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Portfolio